idialogue

2021.11.25

Kuo skiriasi mentorystės kultūra organizacijoje nuo tiesiog mokymo?

Kolegoms personalistams, norintiems siekti karjeros personalo srityje ar tiesiog giliau pažinti šią sritį, turime vertingo turinio! HR Hint Online ir mentorystės ambasadorius bei idialogue platformos įkūrėjas Saulius Alksnis „Auginančiuose pokalbiuose“ kalba apie mentorystės kultūrą organizacijoje, kuo ji skiriasi nuo įprasto mokymo ir kodėl yra naudinga organizacijai.

Anot S. Alksnio, iš įprastų mokymų vidutiniškai išsinešame 10% informacijos, kai tuo tarpu mentorystė leidžia sukurti „tailor-made“ produktą – mokymą, tiksliai atitinkantį konkrečią žmogaus situaciją ir leidžiantį pasiimti žymiai daugiau. Ir tai dar ne visi mentorystės pranašumai, kuriuos mentorystė atneša organizacijai. Klausyk „Auginančių pokalbių“ įrašo ir išgirsk visas mentorystės naudas bei jos diegimo organizacijoje žingsnius.

HR Hint Online misija yra padėti verslui kurti bei efektyviau įgyvendinti personalo valdymo procesus. HR Hint Online patirtis leidžia taikliai identifikuoti įmonės personalo valdymo iššūkius ir numatyti pokyčių reikalaujančias sritis, kad personalo vadyba būtų efektyvesnė ir orientuota į įmonės verslo tikslus. HR Hint Online teikia personalo valdymo paslaugas, įrankius, konsultacijas ir mokymus tiek, kiek reikia, ir tada, kada reikia – tam, kad užtikrintų teigiamą pokytį verslui!

Prisijunk prie idialogue!

Dalintis Facebook

idialogue

Tobulėjimui
Neringa Sendriūtė Praktinis patarimas
Praktiniai mentoriaus patarimai kaip auginti savo karjerą
Pripažinkime, karjeros sėkmės istorijas dažnai idealizuojame, o profesinio pasaulio ekspertus bei vadovus aukštiname už, atrodo, įgimtus jų gebėjimus bei žinias. Visgi, nei vienas negimėme su nepriekaištingais analitiniais ar komandos darbo organizavimo įgūdžiais ir viską tenka išmokti bei praktikuoti patiems. Ši straipsnio istorija yra puikus pavyzdys, kaip nuolatinis mokymasis, smalsumas ir gebėjimas peržengti savo komforto zoną atveria naujas karjeros galimybes bei kelią pradedančiajam specialistui į vadovo rolę.
Skaityti toliau
Amston Praktinis patarimas
Darbuotojai – bumerangai: išėjau, bet noriu grįžti
43 proc. palikusių savo pozicijas teigia, kad buvęs darbas, jų nuomone, buvo geresnis už esamą, 41 proc. mano, jog sprendimą palikti įmonę priėmė neapgalvotai, o ketvirtadalis darbuotojų iš tiesų sugrįžta pas buvusį darbdavį.  Jei esi vienas tų darbuotojų, kuris svarsto apie grįžimą pas buvusį darbdavį, mūsų partnerių Amston, atrankų ir HR sprendimų agentūros, atrankų komandos vadovė Eivina Staniulytė dalijasi savo įžvalgomis apie tai, kaip būti sėkmingu darbuotoju – bumerangu. 
Skaityti toliau
Neringa Sendriūtė Augimui
Partnerysčių rinkodara – tiems, kurie mėgsta bendrauti ir analizuoti
Ar žinojote, kad partnerysčių rinkodara tampa vis populiaresnė dėl savo efektyvumo ir patrauklumo tiek verslams, tiek turinio kūrėjams? Vienas iš lyderių, dirbančių šioje srityje, yra Rokas Ramanauskas, Surfshark partnerysčių rinkodaros vadovas bei idialogue mentorius, kuris naujajame mūsų straipsnyje pristato šios rinkodaros rūšies subtilybes bei patarimus tiems, kurie mato savo karjerą būtent čia. Rokas teigia, kad affiliate rinkodaros specialistu gali tapti žmonės iš įvairių sričių, tačiau sėkmingiausi yra tie, kurie turi patirties su partnerystėmis, pardavimais, skaitmenine rinkodara ir duomenų analize.
Skaityti toliau