idialogue

2022.01.14

Mentoriai rekomenduoja: metų tikslai

Kaip ten sakoma – nauji metai, nauji tikslai?

idialogue Mentoriai nebūtų savo sričių profesionalai ir įkvepiantys žmonės, jei kiekvienais metais nekeltų sau naujų tikslų. Tad paklausėme jų kokį prioritetinį tikslą išsikėlėte šiems metams?

 

Mentorius Saulius Alksnis:

Jokio pašto tikrinimo po 17 val. Man tai tiesiogiai koreliuoja su here & now jausmu, kuris persiduoda (arba ne) per visur.

 

Mentorė Miglė Vaškienė:

Aš bandysiu nuo 20 val. iki ryto telefoną padėti į stalčių.

 

Mentorė Ieva Jazavitienė:

Mano prioritetinis tikslas – tai dėmesys poilsiui ir emocinei būklei. Tad pirmiausia kalendoriuje nugula poilsio / resursų atstatymo planai, tada – šeima, tada – visa kita.

 

Mentorė Lina Nuobarienė:

Užduoti tinkamus klausimus ir išgirsti tikruosius atsakymus.

 

Mentorė Marta Jurkšaitienė:

OHIO (Only handle it once) – jei atsitrenkiu į klausimą, sprendžiu iš karto (atsakau / priimu sprendimą / deleguoju / pasakau, kad nedarysiu / susiplanuoju, kada darysiu), o ne atidedu po skubesnio klausimo. Jei turiu skubų klausimą, nesiblaškau su kitais krentančiais klausimais, kol neišsprendžiu šito.

 

Mentorė Milda Savickienė:

Daugiau strateginio planavimo ir pasvertų veiksmų, kryptingo ir nuoseklaus darbo, plius balanso tarp darbų ir meilės sau bei šeimai. Vienu žodžiu – neišsitaškyti.

 

Mentorė Miglė Galvonaitė:

Plėtra! Komandos ir tarptautiškumo prasme!

 

Mentorius Laurynas Harish Narbutas:

Pas mane du tikslai. Profesinis tikslas – noriu apsiginti europinę terapeuto sertifikaciją, asmeninis – perplaukti Baltiją, buriuodamas vienas.

 

Mentorė Rasa Kaminskienė:

Stabdyti akimirkas, pasidžiaugti ir švęsti pergales.

 

Mentorius Michail Batečko:

Priaugti ~5 kg raumenų svorio, parašyti 24 straipsnius, pakeisti darbą.

 

Mentorė Inga Drungilaitė:

Mes su šeima išsikėlėm tikslą Daugiau meno!”. Asmeninis tikslas – be telefono valanda prieš ir valanda po miego.

 

Mentorė Giedrė Tallat-Kelpšaitė:

Daugiau įsiklausimo į savo kūną, daugiau lėtumo, mažiau lėkimo.

Prisijunk prie idialogue!

Dalintis Facebook

idialogue

info@idialogue.lt

Tobulėjimui
Neringa Sendriūtė Praktinis patarimas
Praktiniai mentoriaus patarimai kaip auginti savo karjerą
Pripažinkime, karjeros sėkmės istorijas dažnai idealizuojame, o profesinio pasaulio ekspertus bei vadovus aukštiname už, atrodo, įgimtus jų gebėjimus bei žinias. Visgi, nei vienas negimėme su nepriekaištingais analitiniais ar komandos darbo organizavimo įgūdžiais ir viską tenka išmokti bei praktikuoti patiems. Ši straipsnio istorija yra puikus pavyzdys, kaip nuolatinis mokymasis, smalsumas ir gebėjimas peržengti savo komforto zoną atveria naujas karjeros galimybes bei kelią pradedančiajam specialistui į vadovo rolę.
Skaityti toliau
Amston Praktinis patarimas
Darbuotojai – bumerangai: išėjau, bet noriu grįžti
43 proc. palikusių savo pozicijas teigia, kad buvęs darbas, jų nuomone, buvo geresnis už esamą, 41 proc. mano, jog sprendimą palikti įmonę priėmė neapgalvotai, o ketvirtadalis darbuotojų iš tiesų sugrįžta pas buvusį darbdavį.  Jei esi vienas tų darbuotojų, kuris svarsto apie grįžimą pas buvusį darbdavį, mūsų partnerių Amston, atrankų ir HR sprendimų agentūros, atrankų komandos vadovė Eivina Staniulytė dalijasi savo įžvalgomis apie tai, kaip būti sėkmingu darbuotoju – bumerangu. 
Skaityti toliau
Neringa Sendriūtė Augimui
Partnerysčių rinkodara – tiems, kurie mėgsta bendrauti ir analizuoti
Ar žinojote, kad partnerysčių rinkodara tampa vis populiaresnė dėl savo efektyvumo ir patrauklumo tiek verslams, tiek turinio kūrėjams? Vienas iš lyderių, dirbančių šioje srityje, yra Rokas Ramanauskas, Surfshark partnerysčių rinkodaros vadovas bei idialogue mentorius, kuris naujajame mūsų straipsnyje pristato šios rinkodaros rūšies subtilybes bei patarimus tiems, kurie mato savo karjerą būtent čia. Rokas teigia, kad affiliate rinkodaros specialistu gali tapti žmonės iš įvairių sričių, tačiau sėkmingiausi yra tie, kurie turi patirties su partnerystėmis, pardavimais, skaitmenine rinkodara ir duomenų analize.
Skaityti toliau